ico 020 8903697 ico

Goodyear Banden

Goodyear

Bandensoort

Bandenmaat

Merk

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2700 Klantenwaardering

Altijd goede ervaringen. Snelle en correcte levering. M. S., Winsum meer

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
Goodyear banden

Goodyear banden worden gekenmerkt door hun sterke en veilige ontwerp evenals een uitzonderlijke stabiliteit en duurzaamheid. Uitstekende kwaliteit wordt bereikt door continu onderzoek en ontwikkeling en de implementatie van nieuwe en creatieve ideeën.

Veilig reizen in de zomer en winter met Goodyear banden

Banden van Goodyear brengen een maximum aan veiligheid en rijcomfort op wegdekken en weersomstandigheden. Innovatieve EfficientGrip van Goodyear zorgt voor zeer lage rolweerstand, alsook zeer betrouwbare grip op nat wegdek, die een belangrijke rol met Goodyear winterbanden speelt. De lage slijtage zorgt voor buitengewone duurzaamheid, en de lage rolweerstand heeft ook een zeer positieve invloed op het brandstofverbruik.

Sportief rijden met Goodyear banden

Asymmetrische banden Goodyear's hebben een hoog loopvlakpatroon percentage en een doorlopende rib op de buitenste schouder. Vandaar banden Goodyear tonen een grote stabiliteit in de bochten en het geluidsniveau zeer laag blijft. Dit is ideaal voor bestuurders die comfort en veiligheid zoeken tijdens het rijden.

Goodyear banden wanneer op de proef gesteld

Met een uitstekende handling op alle oppervlakken, zijn Goodyear banden gevonden in veel beoordelingen. Duitslands belangrijkste Automobile Association ADAC verleend Goodyear UltraGrip 7 banden van de twee topposities op hun alomvattende beoordelingen 2012. Testers komen overeen dat ingenieurs van Goodyear de lat significant verhoogd is als het om rubber compound gaat.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 17.07.2019 06:54