ico 020 8903697 ico

Goodyear Winterbanden

Goodyear

Bandensoort

Bandenmaat

Prijsklasse

Merk

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2680 Klantenwaardering

snelle levering en een goede prijs J P d., Schoonrewoerd meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.Voor de hoogste eisen: Goodyear

Het Amerikaanse Goodyear bedrijf is een van de grootste bandenfabrikanten van de planeet. Sinds het begin van de 20e eeuw, Goodyear montert auto's met hoog kwaliteitsbanden. Daimler-Benz, BMW of Volkswagen - onder anderen - monteren hun auto's met kwaliteit banden door Goodyear. Uiteraard, de hoge kwaliteitsstandaard bij Goodyear geldt ook voor hun winterbanden. Geweldige wegligging en het rijcomfort en de hoogste veiligheidsnormen kunnen worden toegeschreven aan Goodyear winterbanden 100 percent.

Nieuwste generatie winterbanden

Voortdurend onderzoek en ontwikkeling wat leidt tot verbetering van de banden is een van kernprincipes van de fabrikant. Een goed voorbeeld zijn Goodyear UltraGrip winterbanden. Uitgerust met speciale 3D-lamellen deze Goodyear winterband presteert het goed, ook onder de meest winterse omstandigheden met ijs en sneeuw. Het voertuig handhaaft een hoge mate van stabiliteit in bochten of plotseling remmen. Dit geeft ​​enorm aan betekenis van de bestuurder van de veiligheid te allen tijde.

Helemaal overtuigend beoordelingen van Goodyear winterbanden

Net als vorige lanceringen, Goodyear winterbanden nieuwste generatie opnieuw wonnen toppunten in meerdere tests. Recensenten van de gerespecteerde Duitse tijdschrift "Autozeitung" alsook "Auto Club Europa" (ACE) testers uitgereikt Goodyear posities in de hogere niveau. De perfecte balans van banden en een hoge mate van veiligheid op besneeuwde wegen werd erkend. Bovendien, zelfs onder natte omstandigheden Goodyear winterbanden tonen openstaande verkeersveiligheid. Wanneer ze geconfronteerd worden met weerstand tegen aquaplaning risico's, prestatie van de nieuwste Goodyear winterband was absoluut overtuigend

Innovatieve technologie van optimaal gemak en comfort tijdens het rijden

Voor uitstekende prestaties, ongeacht de weersomstandigheden, Goodyear winterbanden zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Goodyear UltraGrip 8 bijvoorbeeld werken met 3D-BIS technologie (Gripsysteem) over de 'hele contactoppervlak. Door het implementeren van deze technologie, Goodyear winterbanden wist het aantal lamellen verhogen. Daarom bestuurders profiteren van een betere grip op ijs en sneeuw. Om maximale veiligheid op nat en droog wegdek garanderen, Goodyear winterbanden vertrouwt altijd op stevige en solide loopvlakblokken . Dit is de reden waarom ingenieurs van Goodyear winterbanden ontwikkelde de innovatieve 3D Interlocking Effect. Zodra de profielblokken raak de weg, de lamellen in elkaar grijpen. Het resultaat is een buitengewone stijfheid die nodig is voor eenvoudig gebruik en veilige besturing zowel op de droge en natte straten.

Een laag geluidsniveau en zuinig rijden met Goodyear winterbanden

Goodyear winterbanden maken niet alleen het autorijden comfortabel en veilig, maar scoren met andere eigenschappen, ook. Bijvoorbeeld, de bandenfabrikant wist regelmatig te verminderen rolweerstand wat resulteert in lagere slijtage en minder brandstofverbruik daarmee de CO2-uitstoot - ideaal voor bestuurders en het milieu.

Naar de Goodyear profielen:

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 15.08.2018 06:55