Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor KIA ceed

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Kia Cee’d banden voor de veiligste Kia op de markt

De Kia Cee’d is een hatchback van de Aziatische autoproducent Kia. Het is de opvolger van de Cerato, en de Cee’d wist als eerste Kia de hoogste score te behalen tijdens de Euro NCAP, waardoor dit een bijzonder veilige auto is. In 2009 werd het design van de auto flink onder handen genomen. Tijdens de facelift werden onder andere de voorzijde, de achterkant en het interieur compleet aangepast. Opvallend is het grote aantal motoren en uitvoeringen van de Cee’d. Er zijn vier verschillende benzinemotoren en drie dieselmotoren voor de Cee’d ontwikkeld. Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen, die vooral te maken hebben met de opties en de uitrustingsniveaus van de Kia Cee’d. De Kia Cee’d wordt vaak in één adem genoemd met de Hyundai i30 omdat er veel technische onderdelen gelijk zijn in beide wagens.

Kia Cee’d banden zorgen voor de veiligheid

De Kia Cee’d is een veilige auto en heeft daar alle sterren voor gekregen. Wanneer je gaat rijden met versleten banden of een te lage of te hoge bandenspanning, is de Cee’d verre van veilig. Het gaat om de kwaliteit van de Kia Cee’d banden. Deze houden de auto op de weg, zorgen voor een stabiele wegligging en verkorten de remweg. Daarnaast brengen zij het brandstofverbruik terug door een lagere rolweerstand. Zomerbanden en winterbanden voor alle generaties van de Kia Cee’d zijn direct online te vinden. Op autobandenmarkt.nl vind je een groot assortiment aan autobanden, met een lange lijst aan partners die ingeschakeld kunnen worden voor de montage van de banden op de auto.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.