Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor KIA

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Kia banden: voor ieder wat wils

Autofabrikant Kia is in 1944 in Korea opgericht en richtte zich in eerste instantie op het maken van fietsonderdelen. In 1951 brachten zij het eerste rijwiel op de markt, kort hierna volgden de auto’s en motorfietsen. En dat Kia zich in de autowereld heeft bewezen, blijkt wel weer aan het scala aan modellen die Kia heeft uitgebracht. Aan ieders persoonlijkheid en behoefte hebben ze wel gedacht. Een paar voorbeelden: de compacte stadauto’s als de Kia Picanto, de sportieve Cee’d modellen, stoere SUV’s, de zakelijke Kia Optima en voor de milieubewuste mens de Kia Niro. Bij al deze modellen horen natuurlijk ook de praktische, goede en fijn geprijsde Kia banden. Alle soorten en maten Kia banden zijn te vinden op www.autobandenmarkt.nl.

Welke band past er onder jouw auto?

Voordat je banden bestelt, moet je weten welke band er precies onder jouw auto past.

  • Kijk allereerst tot welke snelheid je auto maximaal kan gaan (staat in het fabricageboekje). Sommige banden kunnen tot 180 km/u (S) en anderen tot 210 km/u (H).
  • Hoe groot en breed moeten je banden zijn? Ook dat staat in het fabricageboekje. Wanneer deze maten afwijken, is dit erg gevaarlijk aangezien je wegligging heel anders wordt.
Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.