Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor MERCEDES-BENZ C-Klasse

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor de Mercedes C-Klasse

De C-Klasse van Mercedes is een model dat in 1993 geïntroduceerd werd om de Mercedes 190 te vervangen. Zeven jaar later volgde de tweede generatie en zeven jaar daarna de derde. De huidige C-Klasse is sinds 2014 te koop. Dit is de eerste keer dat de Mercedes-ster bij een sedan in het rooster van de radiator geïntegreerd is. Dit is echter alleen het geval bij het model Avantgarde. Normaal gesproken zit de ster op de motorkap. De C-Klasse was gedurende lange tijd het kleinste model van de autofabrikant, voordat de B- en C-Klasse op de markt kwamen. De C-Klasse wordt aangeboden als een sedan, stationcar en coupé en momenteel is er ook een cabriolet verkrijgbaar De huidige generatie is in alle richtingen bijna 10 cm groter geworden. Desondanks is dit voertuig ongeveer 100 kg lichter, omdat er in de carrosserie meer aluminium gebruikt is.

Iedereen die van het standaardmodel een exclusievere versie van de C-Klasse wil maken, kan kiezen tussen drie afwerkingsniveaus, waaronder de sportieve AMG-lijn met grijs geschilderde aluminium velgen van 45,7 cm. U kunt deze en andere afmetingen banden voor de Mercedes C-Klasse aanschaffen op autobandenmarkt.nl. U moet hiervoor nagaan welke bandafmeting goedgekeurd is voor uw model. Dit kunt u controleren op het kentekenbewijs of met behulp van onze zoekfunctie, die u naar de juiste banden voor uw Mercedes C-Klasse leidt.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.