We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor OPEL Agila

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor de Opel Agila

De Opel Agila is een kleine MPV, het kleinste model van de autofabrikant uit Rüsselsheim. De Agila kwam in 2000 op de markt. Hij werd toen in Polen gefabriceerd en was verkrijgbaar met drie verschillende motoren. De huidige generatie - de Agila B - wordt sinds 2008 geleverd en in Hongarije gefabriceerd. Hij is langer en breder dan de Agila A. Met 225 liter is de kofferbak niet erg groot, maar deze kan vier keer groter gemaakt worden door de achterste stoelen in te klappen. Naast de standaard vijfversnellingsbak kan hij, in combinatie met bepaalde motoren, ook besteld worden met een automatische vierversnellingsbak. U kunt de banden voor de Opel Agila daarentegen niet alleen bij de fabrikant kopen, maar ook tegen een zeer redelijke prijs op autobandenmarkt.nl. Het maakt niet uit naar welk merk of welke afmeting u op zoek bent: de banden voor de Opel Agila zullen u overtuigen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.