Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor OPEL Frontera

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Opel Frontera banden voor de stoere terreinwagen

De Opel Frontera is een opvallende verschijning onder de auto’s. Het is een terreinwagen met een stoer uiterlijk en is vooral ontwikkeld om te presteren op ruiger terrein. Er zijn verschillende versies van de auto gemaakt, waaronder een 5-deurs variant met een verlengde wielbasis en een sportievere uitvoering van de Frontera. Opvallend is ook het aantal motoren dat ontwikkeld is voor dit type. Er zijn zes verschillende benzinemotoren en vier dieselmotoren op de markt gebracht voor de Frontera. Maximaal levert de benzinevariant een vermogen van 205 pk. De dieselmotoren hebben een maximaal vermogen van 115 pk. De Opel Frontera werd gemaakt van 1992 tot 2004.

Opel Frontera banden helpen bij het presteren

Een terreinwagen die ook naast de weg gebruikt wordt, heeft behoefte aan Opel Frontera banden die hiervoor ontwikkeld zijn. Banden voor een gewone personenauto bieden geen grip naast de weg, de Opel Frontera banden moeten dit wel bieden. Tegelijkertijd moeten de banden duurzaam zijn en ook op de straat kunnen presteren wanneer deze Opel ook met regelmaat op het asfalt komt te rijden. Het is goed om jouw eigen eisen op een rijtje te zetten en een band te zoeken die hierbij past. Op het internet vind je een breed aanbod aan banden met uiteenlopende eigenschappen. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod aan banden en velgen met korte levertijden, zodat je de banden direct op jouw Frontera kunt laten zetten en kunt profiteren van de prestaties van de nieuwe banden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.