Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor OPEL Insignia

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor de Opel Insignia

De Opel Insignia, die sinds 2008 gefabriceerd wordt, is een middenklassemodel en verving de kleinere en goedkopere Vectra toen hij op de markt kwam Hij wordt gefabriceerd in Rüsselsheim op hetzelfde platform dat gebruikt wordt voor een aantal andere modellen van GM, zoals de Chevrolet Malibu en de Cadillac XTS. In eerste instantie werd de Opel Insignia aangeboden als een sedan met drie of vijf deuren. In het jaar na de lancering op de markt, werd hij ook als stationcar gepresenteerd, onder de naam Sports Tourer. Als onderdeel van de make-over van 2013, kreeg de Insignia nieuwe koplampen en een chromen balk aan de achterzijde. Het motoraanbod werd ook opgefrist. De SIDI van 2,0 liter had een respectabel vermogen van 250 pk en de diesel van 2 liter bijna 200 pk. Afhankelijk van het model hebt u andere banden voor de Opel Insignia nodig. Informatie over de juiste afmetingen kunt u vinden op het kentekenbewijs.

Ook de zoekfunctie op autobandenmarkt.nl kan u helpen de juiste banden voor uw Opel Insignia te vinden. We bieden deze aan in verschillende prijsklassen, van fabrikanten als Pirelli, Kumho of Sunny. Selecteer het gewenste product en laat u verrassen door de gratis bezorging die we u bieden als u twee of meer van deze banden bestelt. Als u liever een garage opgeeft als bezorgadres, is dat ook mogelijk en u kunt ook een van onze assemblagestations bij u in de buurt zoeken.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.