Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor OPEL Mokka

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor de Opel Mokka

De Opel Mokka is een SUV die pas sinds 2012 op de markt is en het kleine broertje van de Antara is. Technisch gezien is het model afgeleid van verschillende modellen van het concern GM, onder andere de Opel Insignia en de Chevrolet Trax, die net als de Mokka, in Zuid-Korea gefabriceerd wordt. Productie in Spanje zit in de planning. De Opel Mokka is identiek aan de Buick Encore die verkrijgbaar is in China, Canada en de VS.

De Opel Mokka wordt aangeboden met drie verschillende motoren en de turbobenzinemotor van 1,4 liter met 140 pk is ook beschikbaar als een LPG-motor. De handmatige versnellingsbak die onderdeel uitmaakt van de uitrusting van de auto wordt gecombineerd met een start-stopsysteem. Er is ook een automatische zesversnellingsbak beschikbaar als alternatief. Klanten kunnen kiezen uit drie afwerkingsniveaus, die echter wel afhankelijk zijn van het soort motor: Selection, Edition en Innovation. Alle modellen hebben aanpasbare remlichten, ABS, ESP en andere veiligheidsfuncties. Ook de banden van de Opel Mokka zijn op de auto afgesteld.

Als u nieuwe banden voor uw Opel Mokka nodig hebt, is het de moeite waard om onze online winkel te bezoeken. Hier wacht een breed aanbod banden tegen aantrekkelijke prijzen op u. Het meest luxueuze model van de Opel Mokka, de Innovation, had onder andere elektrisch inklapbare buitenspiegels, een rijstrookassistent en een navigatiesysteem.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.