Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor RENAULT Clio

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Renault Clio banden

De Renault Clio wordt sinds 1990 vervaardigd en verkocht met drie of vijf deuren. Het model kwam op de markt als opvolger van de Renault 5 en de vierde generatie wordt nu verkocht. In sommige regio's staat de Clio bekend onder een andere naam, bijvoorbeeld als de Thalia in Oost-Europa of als Nissan Platina.

De eerste generatie, die werd gefabriceerd tot 1998, onderging twee facelifts en had een aantal verschillende uitvoeringen, waarbij de RL de basisvariant was, uitgerust met verstelbare hoofdsteunen en een achterbank die kon worden neergeklapt. De Renault Clio Baccara kwam met leren stoelen en 14 inch lichtmetalen velgen. U kunt geschikte Renault Clio banden voor deze en andere modellen op autobandenmarkt.nl vinden. De Clio Sport kwam voor het eerst op de markt met de tweede generatie. Het model had 169 pk en trad in de voetsporen van de legendarische R5 Turbo. Het werd echter overtroffen door de Clio V6 24 met 254 pk en achterwielaandrijving. Hoewel de derde generatie in 2005 uitkwam werd de Clio B als Campus-versie tot 2012 verkocht. Pas toen de vierde generatie op de markt kwam, werd de Clio B geschiedenis, na vijf miljoen auto's te hebben verkocht.

De derde Clio deed het geweldig wat de veiligheid betrof, de vijf sterren in de Euro NCAP-crashtest zijn opmerkelijk. Echter, niet alleen de bescherming bij botsingen is belangrijk, een korte remweg is dat ook. Deze kunnen vooral worden bereikt met goede Renault Clio banden die het juiste rubbermengsel en voldoende profiel hebben. Wij bieden u in onze onlinewinkel een ruime keuze tegen lage prijzen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.