Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor RENAULT

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Renault

Vandaag is Renault één van de meest verkopende automerken in Europa. Dankzij het grote modellengamma heeft Renault het ideale voertuig voor iedere vereiste. Dit zijn een paar van de meest populaire modellen:

 • Renault Clio
 • Renault Espace
 • Renault Kangoo
 • Renault Laguna
 • Renault Mégane
 • Renault Twingo


 • Voor elk model bieden wij een grote selectie kwaliteitsbanden van alle leidende producenten. Voor de uitrusting af fabriek vertrouwt Renault op de kwaliteitsbanden van Michelin. Voor uw Renault kunt u kiezen uit alle gangbare formaten. Meer gedetailleerde informatie over de mogelijke maten kunt u vinden in uw registratiecertificaat of in het inschrijfdocument.

  Kwaliteitsbanden voor Renault garanderen u een veilige rit

  Autobanden zijn de enige verbinding tussen het voertuig en de weg. Daarom is het zo belangrijk dat de banden veilig zijn. Omdat banden over langere tijd poreus worden, moet u hun conditie regelmatig inspecteren, en indien nodig vervangen. Zomerbanden zijn veilig tot een temperatuur van 7 graden. Daarom zou u moeten overgaan op winterbanden aan het begin van het koude seizoen. Door hun speciale rubbercompound en profiel bieden winterbanden het hoogste niveau betrouwbaarheid en veiligheid, zelfs in koude temperaturen. Het is belangrijk dat de aanbevolen minimale diepte van 4 mm aangehouden wordt. Zowel het remgedrag als het bochtenwerk worden aanzienlijk verbeterd door winterbanden. Als de lente aanbreekt kunt u weer omschakelen op zomerbanden. Deze hebben een profiel dat optimaal is voor zomerse weersomstandigheden, en bieden daarom meer grip en veiligheid op droge en natte wegen. Bovendien is het brandstofverbruik van zomerbanden beduidend lager.

  Wij leveren passende Renault banden voor iedere vereiste. Dankzij de hoge kwaliteit van de banden van de leidende producenten bent u niet alleen onder alle omstandigheden veilig op de weg, maar het rijcomfort verbetert ook. Een lage rolweerstand zorgt voor meer km per band en verlaagd brandstofverbruik.
  Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
  We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.