Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor RENAULT ZOE

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Renault ZOE banden voor de elektrische auto

De Renault ZOE is een grotere auto van Frankrijk in het segment van de volledig elektrische wagens. De auto werd in 2013 al op de markt gebracht in Nederland en sindsdien zijn er verschillende uitvoeringen van de wagen in het aanbod verschenen, waaronder de Life, Zen en Intens. De ZOE lijkt op de Clio van Renault, maar heeft een grotere kofferbak en ook het gewicht is groter. De ZOE heeft vier verschillende manieren waarop de auto opgeladen kan worden, maar de snel lader is de meest snelle manier om de auto volledig op te laden. De maximale actieradius van de auto ligt op 240 kilometer, maar dit is onder ideale omstandigheden. Wordt de auto in Nederland gebruikt, dan kun je rekenen op een actieradius die rond de 150 kilometer ligt wanneer je op een warmere dag gaat rijden. Bij koud weer zal deze rond de 100 kilometer liggen.

Renault ZOE banden versterken de prestaties

Een auto als de Renault ZOE heeft banden nodig die bij de prestaties passen. De stille auto kan bijvoorbeeld goed stille Renault ZOE banden gebruiken, omdat al het geluid harder door zal klinken bij gebrek aan geluid van de motor. Renault ZOE banden met een lagere rolweerstand kunnen op hun beurt positief bijdragen aan de actieradius. Alle banden zijn direct via het internet te bestellen, tegen scherpe prijzen en met korte levertijden. Op autobandenmarkt.nl vind je daarnaast ook nog eens een groot aantal servicepartners die de banden direct op jouw eigen Renault kunnen leggen, bij jou in de buurt of aan huis.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.