Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor RENAULT Megane

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Renault Megane banden

De Renault Megane is een echte duurloper. Het model is gefabriceerd sinds 1995 en verving toen de R19. In eerste instantie werd deze aangeboden als een vijfdeurs fastback limousine en als driedeurs coupé. Al snel volgden de Scenic en MPV, een notch-back limousine en een cabriolet-versie. De versies werden voltooid in 1999 met de stationcar.

De eerste generatie van de Renault Megane werd al beschouwd als een zeer veilige auto en werd bekroond met vier van de mogelijke vijf sterren tijdens de Euro NCAP-crashtest. Er zijn vier uitvoeringen en vier optiepakketten. De tweede generatie kwam in 2002 op de markt en werd gebouwd in Frankrijk, Spanje en Turkije. Vergeleken met zijn voorganger is de Megane II volledig nieuw, vooral qua ontwerp. Renault bood de compacte auto aan met zeer sportieve motorvermogens, bijvoorbeeld een dieselmotor met 173 pk. De lijst uitvoeringen groeide ook en een coupé cabriolet kwam ook beschikbaar.

In 2008 is de derde generatie van de Renault Megane gepresenteerd. Omdat deze Franse auto nog steeds een grote populariteit geniet rollen er nog steeds veel Renault Megane banden over de wegen. De standaarduitrusting bevatte vele veiligheidsvoorzieningen, maar als u de juiste Renault Megane banden gebruikt, verkleint dat ook het risico op ongelukken. De banden moeten erkend zijn voor uw voertuig en een voldoende diep profiel hebben.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.