Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor SAAB

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor Saab

Saab is een heel populaire Zweedse autoproducent in de premium klasse. Het bedrijf werd in 1945 gevormd, toen een Zweeds luchtvaart- en defensiebedrijf eindelijk een project startte om een kleine auto te ontwerpen. Het allereerste productiemodel, gekend als de Saab 92, werd in 1949 geproduceerd. Het bedrijf is nu in handen van National Electric Vehicle Sweden (Nevs).

Of u een Saab 9-3 of een Saab 9-5 hebt, het is belangrijk om voor de banden te zorgen. De Zweedse autoproducent concentreerde zich aanvankelijk op kwaliteitsbanden van Goodyear. Natuurlijk kunt u banden van andere producenten gebruiken voor uw Saab, maar als u niet weet welke maat banden u nodig hebt, of welk merk Saab aanbeveelt, raadpleeg dan even uw Eigenaars’Handboek.

Kies het juiste bandenformaat voor uw Saab

Als het op het formaat van de banden aankomt kunt u kiezen tussen verschillende varianten. Voor de Saab 9-3 bijvoorbeeld, hebben we de 185/65 R15 of de 205/55 R16 in voorraad. Voor de Saab 9-5 worden vooral de 225/55 R17 of 245/45 R18 gebruikt.

Of u Saab winterbanden, zomerbanden of 4-seizoenenbanden nodig hebt, wij weten wat de beste banden op de markt zijn, en wij bieden de grootste keuze merken en formaten online, zodat u uit een groot gamma verschillende opties kunt kiezen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.