Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor SEAT Alhambra

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Seat Alhambra banden

De Seat Alhambra is een MPV die sinds 1996 in Portugal wordt gefabriceerd en is vernoemd naar het beroemde fort en paleis in de Spaanse stad Granada. Het is gebaseerd op hetzelfde platform als de VW Sharan - aanvankelijk was de Ford Galaxy ook gelijk aan deze twee modellen.

De Seat Alhambra werd voor het eerst gepresenteerd op de Autosalon van Genève in 1995. Het model heeft zeven stoelen, waarbij vijf stoelen naar beneden kunnen worden gevouwen of volledig uit de auto verwijderd. Dit geeft een gelijkvloerse laadruimte die op dat moment iets bijzonders was. Ook al was er een facelift in 2000, het was bijna 15 jaar later, tot 2010, voordat de tweede generatie van de Seat Alhambra op de markt kwam. Optisch belangrijke wijzigingen zijn ook aangebracht en zijn groter dan voorheen. Zoals bij de Sharan heeft hij ook een schuifdeur aan de zijkant. Een versie met all-wheeldrive is ook beschikbaar.

De bouw en de veiligheidsuitrusting leverde de tweede generatie van de Seat Alhambra vijf sterren op in de Euro NCAP-crashtest, waarbij er ruimte is voor verbetering met betrekking tot de veiligheid van voetgangers. Goede Seat Alhambra banden zorgen ervoor dat de remweg kort blijft - dit kan levens redden. Met de lage prijzen bij autobandenmarkt.nl kunt u zonder schuldgevoel een premiummerk kopen en u bespaart niet op de veiligheid. Dit verhoogt uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.