Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor SKODA Yeti

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Skoda Yeti banden voor de SUV

De Skoda Yeti is een compacte SUV uit Tsjechië en is in 2009 geïntroduceerd. Het is de eerste SUV die door Skoda gemaakt is, en het won in 2010 direct de prijs van Familieauto van het Jaar in Top Gear Megazine. Het is een opvallende creatie, want ondanks de geringe afmetingen is de Yeti een ruime auto voor de inzittenden. De auto kan ook gemakkelijk aangepast worden, zo kunnen er stoelen uit de auto gehaald worden om meer ruimte te maken. De Skoda Yeti is voorzien van alle mogelijke features die het makkelijker maken om lange afstanden te rijden, zoals ESP, ABS, en antislip. In 2013 werd de auto voorzien van een facelift, waarbij het ruime aantal motoren nog verder uitgebreid zou worden. Na de facelift werd de Yeti ook voorzien van een camera voor het achteruitrijden, wat het leven van een automobilist in de steden nog verder vergemakkelijkt.

Skoda Yeti banden uitzoeken op basis van prestaties

De kleine SUV van Skoda is een auto die vooral bekend geworden is om de prestaties. Niet alleen die van de motoren, maar ook van het interieur. Het comfort en de prestaties samen, dragen sterk bij aan de grote naam van het type. De juiste Skoda Yeti banden dragen hier sterk aan bij. De juiste banden zorgen voor een goede wegligging en voor minder geluid voor de inzittenden in de auto, waardoor het comfort nog verder toe zal nemen. Skoda Yeti banden zoek je uit op basis van de eigenschappen van de verschillende banden. Die vind je gewoon op autobandenmarkt.nl, waar scherpe prijzen en korte levertijden een sterke combinatie vormen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.