Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor SMART

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor Smart

Smart Automobile is een tak van Daimler AG die gespecialiseerd is in de productie van miniauto's. Het hoofdkantoor staat in Böblingen, Duitsland en zijn grootste fabriek in Hambach, Frankrijk. Het bedrijf werd opgericht in 1994 en in 2012 meldde Smart dat het wereldwijd meer dan 103.000 voertuigen heeft verkocht. De compacte voertuigen zijn ideaal voor bestuurders die constant in drukke stedelijke gebieden rijden.
Of je nu een oudere Smart Forfour hebt of een Smart Fortwo, wij bieden iedereen de passende banden voor uw Smart. Onder de bandenfabrikanten worden Continental banden aanbevolen - voor veilig rijden in alle weersomstandigheden kunt u de Continental Conti EcoContact 3 gebruiken. Natuurlijk kunt u ook vertrouwen in producten van andere fabrikanten als uw banden voor uw Smart zoekt. Wij adviseren u:

  • Michelin

  • Bridgestone
  • Pirelli
  • Hankook

Als u niet zeker weet welke bandenmaat u nodig hebt of welk bandenmerk geschikt is voor uw Smart kunt u altijd de handleiding van uw auto raadplegen. Dit garandeert dat alle waarden met betrekking tot geluid, brandstofverbruik en rijgedrag worden nageleefd. Voor de meeste modellen kunt u kiezen uit verschillende bandenmaten die online beschikbaar zijn op autobandenmarkt.nl.

Bestel passende banden voor uw Smart

Wij bieden een grote selectie banden voor alle Smart modellen en we hebben het grootste aanbod online van bandenmerken en maten, waardoor u uit verschillende opties kunt kiezen. Of u nu een Smart Forfour, Smart Fortwo of Smart Roadster hebt, de banden die u kiest moeten niet alleen voldoen aan de hoogste mogelijk standaard, maar ook goed bij de esthetiek van de auto passen.

U kunt banden voor uw Smart op stalen velgen of aluminium velgen monteren. Speciaal voor het model Smart Roadster, zullen lichtmetalen velgen de visuele impact verbeteren.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.