Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor TOYOTA Picnic

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Toyota Picnic banden voor de gezinsauto uit Japan

De Toyota Picnic is een van de automodellen die bijzonder veel geprezen is, maar die niet lang in productie geweest is. Het is een MPV die voor het eerst in 1996 op de markt gebracht werd. Er waren direct verschillende uitvoeringen beschikbaar, waarbij het uiteraard vooral draaide om het aantal opties in de auto. Alle modellen werden geprezen om de rijeigenschappen en met de introductie van de 2.2 diesel werd het voor de mensen die veel langere afstanden aflegden ook een interessant auto. In 2001 werd de productie van het type echter al stopgezet, omdat er een opvolger voor de auto gemaakt was. Dit werd de Avensis Verso. Aangezien de Picnic al in 1995 uitkwam in Japan, zij het onder een ander naam, is de auto in totaal zes jaar in productie geweest.

Toyota Picnic banden, veiligheid en brandstofverbruik

De Toyota Picnic is een flinke wagen, ook al valt deze in de kleinere categorie in de eigen markt. Het is een wagen die vooral geschikt is voor een heel gezin, zeker met de keuze tussen een bank voor drie personen achterin of twee losse stoelen. Dit betekent wel dat er opgelet moet worden bij de keuze voor Toyota Picnic banden. Er zijn stille banden op de markt die ervoor zorgen dat het comfort tijdens het rijden hoger ligt. Rijd je vaak langere afstanden, dan is een lagere rolweerstand interessant omdat dit het brandstofverbruik verlaagt. Goede banden met een goed profiel verhogen de veiligheid voor alle inzittenden, zeker wanneer je met regelmaat de spanning van de Toyota Picnic banden controleert. Dit maakt de prestaties van de banden beter en zorgt er tevens voor dat de banden langer meegaan. Alle banden kun je direct bestellen via autobandenmarkt.nl, waar de levertijden al net zo aantrekkelijk zijn als de prijzen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.