Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor TOYOTA Urban Cruiser

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Toyota Urban Cruiser banden voor het stadsverkeer

De Toyota Urban Cruiser is een opvallende verschijning. Het is een kleinere SUV uit Japan en sinds 206 werd gesleuteld aan het studiemodel om de wagen uiteindelijk in 2009 in productie te nemen. Het is een auto die binnen de SUV-categorie valt, en heeft een stoere naam, maar is echt uitsluitend bedoeld voor gebruik in de steden. Vandaar ook de kleinere omvang. De eigenschappen van de auto maken ruiger terrein geen haalbare kaart, zeker niet wanneer de auto in Nederland alleen geleverd werd met voorwielaandrijving en een 1.3 liter motor. Er is gebruik gemaakt van een Start en Stop Systeem om het verbruik van de wagen terug te dringen. Buiten Nederland is de auto wel verkrijgbaar met aandrijving op alle vier de wielen. Deze uitvoeringen zijn alleen leverbaar met een dieselmotor.

Toyota Urban Cruiser banden direct via het internet kopen

De auto die gemaakt is voor het stadsverkeer, doet precies wat het moet doen. De beperkte omvang is handig in de steden, terwijl de auto binnenin juist heel ruim is. Het is wel verstandig om te kiezen voor de juiste Toyota Urban Cruiser banden, omdat deze de prestaties van de auto verbeteren. Zo hebben de banden met een lagere rolweerstand de positieve eigenschap dat het verbruik verder teruggedrongen wordt. Daarnaast zijn er verschillende banden met extra wangbescherming, wat handig is wanneer je tijdens het rijden in de steden vaak dicht langs de stoepranden moet rijden. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod aan banden en lokale servicepartners die de banden bij jou in de stad kunnen monteren op jouw auto.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.