Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor VOLKSWAGEN CC

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Volkswagen CC banden voor de luxere uitvoering van de Passat

De Volkswagen Passat CC werd in 2008 aangekondigd. Het werd een luxere uitvoering van de Volkswagen Passat die een verkoopsucces geworden was. In 2012 werden er aanpassingen gedaan aan het model, en het label ‘Passat’ verdween uit de naam waarmee het een Volkswagen CC werd. Er kwam een nieuwe voorzijde voor de auto en ook de achterlichten werden aangepast. Qua motorprestaties kwamen er ook een aantal aanpassingen. Omdat de Volkswagen CC hoger in de markt moest komen te liggen dan de Passat, werd er gekozen voor sterkere motoren en een breder aanbod. De meest exclusieve versie van de Volkswagen CC heeft een vermogen van maar liefst 300 pk met vierwielaandrijving. Netto betekent dit dat de auto minder dan 6 seconden nodig heeft om 100 kilometer per uur te halen vanuit stilstand. De dieselmotoren zijn de tegenhanger van deze prestatie, zij zijn gemaakt om de EURO-normen te halen en zo zuiniger te zijn. Uiteraard heeft de keuze voor de Volkswagen CC banden hier invloed op.

Volkswagen CC banden kiezen aan de hand van eigenschappen

Een Volkswagen CC is niet zomaar een auto. Het is een luxer model en de mensen die een CC hebben, leggen jaarlijks veel kilometers af. Het afleggen van de kilometers wordt een stuk prettiger met de juiste Volkswagen CC banden. Kwalitatieve banden zorgen voor een stevige en stabiele wegligging en kunnen door de lagere rolweerstand zorgen voor een lager brandstofverbruik. Alle banden voor de Volkswagen CC zijn online te bekijken en te bestellen. Bij autobandenmarkt.nl krijg je tevens toegang tot een lijst aan lokale bedrijven die de banden direct op de auto kunnen monteren.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.