Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor VOLKSWAGEN

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Volkswagen

Omdat er veel verschillende modellen Volkswagens zijn, zijn er ook veel banden die voor elk model geschikt zijn. Volkswagen werkt samen met bandenfabrikanten om passende banden voor elk model te leveren. Gerenommeerde fabrikanten zoals:

  • Yokohama
  • Michelin
  • Kumho
  • Hankook
  • Bridgestone
  • Continental
  • Goodyear

bieden geschikte banden die voldoen aan alle eisen. De meeste Volkswagens zijn standaard uitgerust met Pirelli banden. Dunlop banden worden gebruikt voor de modellen Phaeton en Touareg.

Veilige ritten in alle weersomstandigheden

Om veilig zowel in de zomer als in de winter te rijden, is het noodzakelijk om zomerbanden en winterbanden te gebruiken. Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius op besneeuwde of beijzelde wegen kunnen winterbanden stabiliteit en veiligheid bieden. Zomerbanden bieden uitstekende grip bij hogere temperaturen en op natte wegen. Zowel zomer als winterbanden kunnen op stalen en lichtmetalen velgen worden gemonteerd. Bij de keuze van de banden, kunt u ook volledige wielen kopen wat het voordeel heeft dat u al op de velgen gemonteerde banden koopt. Daardoor hoeft u de banden voor uw Volkswagen niet op stalen of lichtmetalen velgen te monteren. Wij bieden zowel banden als complete wielen die aan de eisen van uw Volkswagen voldoen.

Volkswagen banden voor betaalbare prijzen

Dankzij onze grote aanbod aan banden, is het gemakkelijk om de juiste banden voor uw model Volkswagen te vinden. U vindt ook een groot aanbod aan banden die perfect geschikt zijn voor uw model VW. Vanwege de veiligheid is de prijs is niet het enige aspect waarnaar u moet kijken bij het kopen van banden. Kwaliteitsbanden bieden niet alleen veel comfort, maar zijn ook kosteneffectief. Lage rolweerstand zorgt voor een laag geluidsniveau en tegelijkertijd een lager brandstofverbruik.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.