Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor VOLKSWAGEN Golf VI

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volkswagen Golf 6 banden helpen de auto presteren

De Volkswagen Golf is wellicht een van de meest bekende types in Europa. Het verkoopsucces was enorm en de vele generaties van de auto hebben bijgedragen aan de naamsbekendheid. De Volkswagen Golf 6 werd gemaakt tussen 2008 en 2012. Opvallend was dat er weinig veranderingen doorgevoerd waren in de afmetingen. Er waren wel veel verschillende opties, zoals ledverlichting voor het rijden bij daglicht, een adaptief onderstel voor de auto en het aantal motoren waarmee de Golf 6 geleverd kon worden, was bijzonder breed. Het zorgde ervoor dat het de ‘World Car of the Year’ werd in hetzelfde jaar als het debuut van de auto. De meest opvallende verschijning die onder de naam van het type is uitgebracht, is de Golf 6 R, die een vermogen heeft van maar liefst 270 pk, gecombineerd met 350 Nm koppel. De Golf 6 werd opgevolgd door de Golf 7 in 2013.

Volkswagen Golf 6 banden bestellen en laten bezorgen

Volkswagen Golf 6 banden hebben een redelijk standaardmaat, zoals de liefhebbers van Volkswagen gewend zijn. Het voordeel is dat er veel verschillende banden van uiteenlopende merken te krijgen zijn voor de wagen. Dit geeft de eigenaren van een Golf de optie om de banden uit te zoeken die zij het beste vinden passen bij hoe zij de auto willen gebruiken en waar de nadruk op gelegd moet worden. Alle Volkswagen Golf 6 banden zijn gewoon direct online te bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je aantrekkelijke prijzen en korte levertijden zodat je direct kunt profiteren van jouw aankoop.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.