Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor VOLKSWAGEN T5

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

VW T5 banden

Volkswagen heeft de vijfde generatie van de populaire VW Transporter sinds 2003 aangeboden, onder de naam T5 en deze is vervaardigd in Hannover en Polen. Hij verving de T4 die van 1990 tot 2003 is gefabriceerd. De VW vertrouwde nog steeds op de voorwielaandrijving en de motor voorin, wat werd geïntroduceerd met de T4. Als de T5 is voorzien van dubbele koplampen, dan is het een model met een hogere uitvoering aan accessoires. In tegenstelling tot alle eerdere dieselmotoren, zijn hier motoren met injectiesystemen en turbotechnologie gebruikt. De nokken in de V5 dieselmotor worden niet langer aangedreven door aandrijfriemen maar door tandwielen.

Klanten hebben de mogelijkheid om een uitvoering te bestellen met een automatische versnellingsbak en vierwielaandrijving, de 4 Motion genaamd. Maar dit is niet het geval voor de Verenigde Staten - voor de eerste keer kon de Transporter niet naar de VS worden geëxporteerd, wat een belangrijke impact had op de omzet had in vergelijking met de T4. Eens te meer omdat de VW Transporter wordt aangeboden in vele uitvoeringen, inclusief de Multivan. Maar de standaarduitrusting werd verminderd en de instapprijs toch verhoogd.

Een klassieke Multivan kost nu meer dan 30.000 Euro - minder luxe versies kunnen worden besteld, die bijvoorbeeld niet over airconditioning beschikken. U kunt de standaard stalen velgen vervangen door modieuze aluminium velgen die worden aangeboden op autobandenmarkt.nl. Hier vindt u ook de juiste VW T5 banden. Een snelle blik in de handleiding laat u zien welke bandenmaten zijn goedgekeurd. Ons aanbod aan bandenmaten en bandenfabrikanten voor VW T5 banden is groot en biedt de juiste band voor elke T5.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.