Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Bridgestone DriveGuard Winter RFT Banden

Bridgestone DriveGuard Winter RFT, gegarandeerd veilig de winter door

In wintertijd kiest u uiteraard voor winterbanden, het liefst kwalitatief goede, maar goedkope banden. Koop de Bridgestone DriveGuard Winter RFT bij autobandenmarkt.nl en geniet van een goede service, snelle verzending en, indien u twee of meer banden bestelt, gratis wereldwijde verzending. Bridgestone is van oorsprong een Japans merk en hier in Europa heerst er een ander klimaat, maar de banden worden uitvoerig getest alvorens ze de verkoop ingaan. Het is niet voor niets een kwalitatief goed merk dat al sinds de jaren dertig meegaat. Banden online kopen is tegenwoordig makkelijker dan u denkt. Deze banden van Bridgestone bieden bescherming tegen alle soorten lekken die zich kunnen voordoen op winterse wegen. Niet alleen voor Bridgestone banden kunt u bij ons terecht, ook voor bijvoorbeeld Pirelli en nog zo'n honderd andere merken. Als de kwaliteit maar goed is. Niet goed? Binnen dertig dagen kunt u gewoon ruilen.

Bridgestone DriveGuard Winter RFT 185/65 R15 zijn geschikt voor alle soorten personenauto's. Ook na een lekke band behoudt u de controle met deze Japanse kwaliteitsbanden. U kunt nog 80 kilometer rijden met een snelheid van 80 km/u om ze dan veilig te vervangen. Bridgestone bestaat al vanaf de jaren dertig en heeft sindsdien niet aan kracht ingeboekt. Dunlop banden, ook verkrijgbaar via deze website, zijn van een Britse fabrikant die inmiddels voor 75% in handen is van het Amerikaanse Goodyear. Zij staan er vooral om bekend om banden te leveren voor de MotoGP en de 24 uur van Le Mans. Welke band u ook kiest, bij ons is het in ieder geval: niet goed, binnen dertig dagen ruilen.

Goedkope Bridgestone DriveGuard Winter RFT banden te koop

Koop goedkope kwalitatief goede banden via autobandenmarkt.nl en wees verzekerd van een snelle verzending, de mogelijkheid om binnen dertig dagen te ruilen en een goede service. Bij het kopen van twee banden (bij motoren zelfs één), is de verzending zelfs gratis over heel de wereld. Dat kan alleen bij de grootste retailer van Europa: autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave