ico

Bridgestone Banden

Bridgestone

Bandensoort

Bandenmaat

Snelheidscategorie

Merk

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.66/5 - 2742 Klantenwaardering

Super prijzen, topservice, en zeer snelle levering,kan dus niet beter! Weulen K., Drachten meer

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.


Bridgestone banden

Bridgestone is de grootste bandenfabrikant ter wereld en levert banden aan de Formule 1 topteams al jaren en jaren. Assortiment Bridgestone's omspant zomer, winter en offroad banden. Alle Bridgestone banden zijn een perfecte combinatie van uitstekende kwaliteit en een grote waarde voor uw geld.

Nieuwste technologie op alle Bridgestone banden

Alle Bridgestone banden zijn gebaseerd op onze revolutionaire Run-Flat System. Vooral banden voor eerste uitrusting vertrouwen op deze technologie. De zijkanten van de banden worden zo versterkt dat bij een ongeval de auto bestuurbaar is naar de volgende veilige stop bij het voorzichtig rijden.

Bridgestone banden - voor alle behoeften

Als het gaat om zomer banden, Bridgestone biedt vier productlijnen: Voor sportieve bestuurders adviseren wij de autoband lijn Potenza. Potenza-banden hebben al de prijs won "zeer aanbevolen"" op talrijke tests. De lijn Touranza voldoet aan de specifieke eisen van de auto-segment touring. Deze Bridgestone banden bieden volledige controle en een vlotte rit in alle rijsituaties. Voor off-road rijden, onze productlijn Dueler biedt banden van hoge kwaliteit bijzonder geschikt voor SUV behoeften. Dueler banden zijn volledig voorstander van een sportieve manier van rijden en bieden volledige ondersteuning bij een hogere snelheid, ook!

Bridgestone banden: Veilig rijden in de winter

Blizzak winterbanden houden u veilig onder sneeuw en ijs. Veel recensies erover eens: Bridgestone-banden verdienen het label "zeer aanbevolen"!autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 22.09.2020 06:46