Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Carlisle Banden

Carlisle

Carlisle banden, vertrouw op vakkennis

Carlisle is een bandenproducent uit Amerika en de banden worden gemaakt onder het Carlstar Group label. De banden van Carlisle zijn door jarenlang onderzoek kwalitatief sterk op de markt komen te staan. Het zijn de banden die gebruikt worden in de landbouw en industrie, maar Carlisle banden worden ook gemaakt voor de mensen die regelmatig in de tuin aan het werk zijn, of de mensen die golfwagentjes van goede banden willen voorzien. Carlisle is daarmee een bandenproducent met een brede portfolio, waarbij de banden vooral bekend staan om de duurzaamheid en de kwaliteit. Dat is praktisch, want deze banden worden gebruikt op de momenten waarop je wilt kunnen vertrouwen op de vakkennis van de producent. Zeker wanneer je op een grote afstand bent van een garage, of een begaanbare straat of weg.

Carlisle banden via het internet bestellen

Er zijn speciale eisen voor autobanden, maar ook banden voor kruiwagens, tractoren, aanhangers en golfwagentjes moeten aan eisen voldoen. Deze eisen zijn nog specifieker, omdat deze banden gebruikt worden in ongebruikelijke omstandigheden. Grip is belangrijk, maar ook de duurzaamheid van de band speelt een grote rol. Je wilt niet vast komen te zitten met een quad, maar je wilt ook niet elk jaar de banden moeten vervangen omdat deze versleten zijn. De juiste bandenspanning helpt hierbij, en het kiezen voor de Carlisle banden maakt het nog makkelijker om volledig achter de keuze te staan. De banden zijn gewoon via het internet te bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed assortiment met tal van servicepartners die kunnen helpen bij het monteren van alle soorten banden op alle soorten velgen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave