Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Continental EcoContact 5 Banden

Continental Eco Contact 5

Met Eco Contact 5 profiel is Continental erin geslaagd om goede prestaties op droge en natte wegen te combineren met een laag bandengeruis. Om dit te bereiken heeft Continental de buitenkant, de compound, de contour en het loopvlakprofiel herzien. De meeste high performance banden gaan gepaard met meer herrie – dit is hier niet het geval. Dit werd bevestigd door de ADAC zomerbandentest in 2012 voor de afmeting 165/70 R14. Hier ontving Eco Contact 5 zeer hoge cijfers op criteria zoals slijtage en brandstofverbruik en versloeg hiermee de concurrentie. Het overtuigde de vakpers met zijn prestaties op droge wegen, straight-A-kwaliteiten voor de rijstabiliteit en ook de hantering en remweg spreken voor zich.

Hoe dan ook, de Continental Eco Contact 5 is een goed zomerprofiel, zelfs onder natte omstandigheden. Het rijcomfort is zeer hoog, wat ook wordt benadrukt door de EU-bandetikettering, waar deze band werd geklasseerd met de waardering "B" voor de grip op nat wegdek en de brandstofefficiëntie. Kortom, dit is een evenwichtig profiel en u kunt het krijgen bij autobandenmarkt.nl tegen een uitstekende prijs. Breng uw veiligheid en de toegankelijkheid tot een premium-band niet in geding – bestel nu Continental Eco Contact.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave