Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Evergreen Banden

Evergreen

Evergreen banden– prima prijzen, veel rijplezier

Evergreen is een bandenmerk van Jinyu Tire Co. Ltd. Het merk Evergreen is in China al vele jaren bekend en werd in 2008 op de internationale markt gebracht na een aanzienlijke investering in ontwerp- en fabricagetechnologie, evenals in personeel. Vandaag de dag worden Evergreen banden verkocht in meer dan 70 landen over de hele wereld en hebben ze een sterke positie op de Britse markt. Met het groeiende commerciële succes, is het bereik van de Evergreen banden ook groter geworden. Op autobandenmarkt.nl is nu een verscheidenheid aan modellen en maten beschikbaar tegen onklopbare prijzen. U zult er zeker geschikte banden voor uw personenauto, SUV, lichte vrachtwagen of bedrijfsvoertuig kunnen vinden en zult onder de indruk zijn van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die deze producten bieden. Maak gebruik van onze intelligente zoekmachine om het voor uw auto geschikte bandtype en de bandgrootte te vinden en neem tevens een kijkje bij onze voordelige Evergreen aanbiedingen.

Meer betrouwbaarheid, betere prijs-kwaliteitverhouding

Evergreen banden streven ernaar meer veiligheid en betrouwbaarheid te leveren en een groeiend aantal tevreden klanten bevestigt de positieve resultaten van de fabrikant op dit gebied. Met concurrerende zomerbanden als de Evergreen EH22 en EU72 en stevige winterbanden als de EW62 en EW66 is dit merk een blijver. Onze online winkel biedt u de beste banden tegen de beste prijzen, dus bekijk onze catalogus en profiteer van alles wat we te bieden hebben. Levering is gratis voor bestellingen van twee of meer banden en een uitgebreid netwerk garages maakt het kopen op autobandenmarkt.nl nog aantrekkelijker!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave