Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

General GRABBER UHP Banden

General Grabber UHP: sterk voor SUV’s en crossovers

De General Grabber UHP is een sterke zomerband voor lichte vrachtwagens, SUV’s en crossovers. De band verhoogt dankzij de silica-samenstelling de tractie, handling en controle en zorgt al met al voor een fijne, soepele wegbeleving. Het bandenprofiel heeft meerdere randen en lamellen in de schouders, dit verhoogt de stuurrespons en -controle. De V-vormige groeven helpen het water efficiënt af te voeren en verhogen het wegcontact op nat wegdek. Verder heeft de band ook goede remprestaties op nat wegdek en is de band bestand tegen lichte off-roadwegen. De General Grabber UHP heeft verschillende groefhoeken die ervoor zorgen dat de band stil en comfortabel rijdt. Daarnaast is de band stabiel en duurzaam. De General Grabber UHP bestel je op autobandenmarkt.nl. Europa’s grootste online bandendealer met meer dan 1500 montagepartners die je kunnen helpen met het verwisselen van banden. Bij bestelling van twee banden of meer worden de banden gratis bezorgd.

Haal het beste uit je banden

Banden zijn prijzig qua onderhoud. Om het beste uit je banden te halen, is het nodig om ze om de twee weken te controleren. Check de bandenspanning en bekijk of er beschadigingen zijn, zoals een spijker in je band maar ook uitstulpingen of uitdrogingslijntjes. Moet je over een hobbel of stoepje rijden? Doe dit dan voorzichtig met een lage snelheid in een zo recht mogelijke hoek. Dan belast je de banden zo min mogelijk.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave