Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Kenda Banden

Kenda

Kenda-banden – helpen u altijd vooruit

Kenda is een veelzijdige fabrikant met een breed assortiment aan producten, waaronder autobanden en banden voor motoren, fietsen, terreinwagens en industriële banden. Het bedrijf werd in 1962 opgericht in Taiwan, en heeft sindsdien zijn productiebasis uitgebreid en productiefaciliteiten in het buitenland gestart, in China en Vietnam. Gedurende meerdere jaren is de activiteit van dit bedrijf op Europese markten gestaag toegenomen, en heeft Kenda zelfs in Oldenburg (Duitsland) een Europees hoofdkantoor gevestigd.

In het Verenigd Koninkrijk is Kenda uitgegroeid tot een constante aanwezigheid in de bandensector, nadat het bedrijf aan handelaren en klanten heeft bewezen een betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten te zijn. Uiteraard vindt u Kenda-banden op autobandenmarkt.nl tegen aantrekkelijke prijzen in diverse maten. Het brede auto-assortiment omvat zomer-, winter- en all-seasonbanden voor personenauto's, SUV's en lichte vrachtwagens, en alle modellen voldoen volledig aan de Britse en Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen en reglementen.

Kwaliteitsbanden tegen geweldige prijzen, op autobandenmarkt.nl

De Britse markt is zeer veeleisend wat de kwaliteit van producten betreft, en Kenda's succes is hier vooral te danken aan de inspanningen van het bedrijf om de klanttevredenheid te garanderen. Neem een kijkje in onze catalogus en kies Kenda-banden die het beste aan uw behoeften voldoen; u zult merken dat ze veel te bieden hebben tegen zeer betaalbare prijzen. Of u nu de goedkope KR30 Vezda Eco kiest of de comfortabele KR23 Komet Plus tourer, de prestatiegerichte KR09 Komet SPT of de veelzijdige all-seasonband KR08 Klimate, alle Kenda-banden leveren een hoge kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

In onze onlinewinkel vindt u altijd geweldige aanbiedingen en diensten, dus koop nu twee of meer Kenda-banden en profiteer van onze gratis levering en het uitstekende garagenetwerk voor de montage.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave