Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Kenda Winterbanden

Kenda winterbanden voor de winterse omstandigheden

Kenda Rubber Industrial Company is een rubberfabrikant uit Taiwan en maakt sinds 1962 banden voor verschillende voertuigen. De banden worden gemaakt in Taiwan, China en Vietnam. Naast de Kenda winterbanden voor auto’s worden er ook banden gemaakt voor fietsen, motoren, aanhangers en trailers, voertuigen voor de industrie en quads. Daarmee heeft Kenda een flink assortiment aan banden tegen aantrekkelijke prijzen, die voldoen aan de eisen die gesteld worden aan de banden. Hoewel Kenda niet tot de grootste bandenproducenten ter wereld behoort, worden de banden van dit merk wel over heel de wereld verkocht en is Kenda tevens sponsor van verschillende sportevenementen en clubs. De banden staan bekend om de veelzijdigheid, de innovatieve instelling van het bedrijf en de betrouwbaarheid.

Kenda winterbanden direct kopen via het internet

De keuze voor winterbanden is een belangrijke keuze. De winterse omstandigheden in Nederland zijn namelijk veelzijdig. Er kan regen vallen, sneeuw of ijzel, maar het kan ook droog zijn en flink vriezen. De juiste winterband maakt het makkelijker om de auto in alle gevallen op de straat te houden. De Kenda winterbanden zijn uitvoerig getest en voldoen aan de eisen, maar hebben tegelijkertijd aantrekkelijke prijzen waardoor het makkelijker wordt om de banden op tijd te vervangen. Let altijd op de juiste bandenspanning bij winterbanden, zodat de band ook kan presteren zoals jij wilt. Alle banden en velgen zijn direct op het internet te vinden. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod, maar ook tal van servicepartners die de banden en velgen direct kunnen monteren op elk voertuig of elke tweewieler.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave