Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Roadstone Banden

Roadstone

Roadstone banden – Ontworpen voor rijplezier

Roadstone wordt gefabriceerd door de befaamde Koreaanse bandenfabrikant Nexen en werd aanvankelijk 15 jaar geleden gelanceerd als een budgetmerk voor de Europese markt. In de tussentijd is Roadstone, vanwege de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en een effectieve productontwikkelingsstrategie, uitgegroeid tot een bekend merk dat zijn meer bescheiden afkomst is ontgroeid en zelfs een aantal originele uitrustingscontracten met autofabrikanten heeft getekend.

Het merk biedt tal van varianten en maten voor personenauto's, SUV's en lichte vrachtwagens en heeft zijn naamsbekendheid verdiend door voor flexibiliteit en kwaliteit te zorgen, zodat klanten veiligheid, comfort en zo veel mogelijk waar voor hun geld krijgen.

Geniet van rijervaringen met Roadstone, kijk op autobandenmarkt.nl

Als u op zoek bent naar betaalbaarheid en betrouwbaarheid, adviseren wij u de zomerband Roadstone CP661 voor kleine, compacte en middelgrote auto's. Maar ook de Roadstone N1000, N2000, N3000 en N9000 zomerbanden bieden veiligheid en prestaties voor respectievelijk compacte, middelgrote en sportauto's. Voor het veilig rijden in de winter biedt de Roadstone Eurowin kleine personenauto's voldoende tractie en stabiliteit onder uitdagende omstandigheden. Voor grotere voertuigen zijn er betrouwbare winterbanden zoals de Winguard, de Winguard Sport, de Winguard SUV en de sterke Winguard 231 voor extreme situaties.

Waardeer de Roadstone ervaring tegen betaalbare prijzen, alleen op autobandenmarkt.nl. Bestel nu twee of meer banden en we bieden gratis verzending. Controleer, voordat u uw bestelling plaatst, het instructieboekje van uw auto als u niet zeker weet welke bandenmaat u nodig hebt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave