Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Roadstone Winterbanden

Roadstone winterbanden: kwaliteit en budget in één

Het bandenmerk Roadstone is een prima budgetband waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het merk is gespecialiseerd in winterbanden, en heeft een groot assortiment dat geschikt is voor personenauto’s, SUV’s en kleine bestelwagens.

Waarom winterbanden?

Winterbanden hebben een sneeuwvloksymbool. Dit symbool wordt erkend door de Europese Unie. Dit symbool zal op den duur de M+S-markering (Mud+Snow) vervangen. Winterbanden zijn raadzaam als je vaak op wintersportvakantie gaat, want in de meeste wintersportlanden zijn winterbanden verplicht. Hiernaast zijn winterbanden fijn als de temperatuur onder de zeven graden keldert. Ze bieden meer grip bij sneeuw, regen en ijzel. Winterse omstandigheden dus. Ze hebben een speciaal bandenprofiel dat zorgt voor een continu wegcontact. Daarnaast blijft het rubber ten alle tijden flexibel waardoor je ook meer grip hebt. Voor winterbanden geldt een minimale profieldiepte van vier millimeter. Geen idee wat de profieldiepte is van jouw winterband? Kijk dan op de zijkant van de banden. Daar staat de afkorting TWI (Tread Wear Indicator) en WWI (Winter Wear Indicator). Zijn de banden versleten tot de WWI, dan weet je dat je een nieuwe set winterbanden moet aanschaffen. Roadstone winterbanden zijn dan een goed alternatief. Ze zijn goedkoop, doen wat ze beloven, zorgen voor meer veiligheid, grip én rijplezier. Bestel ze op www.autobandenmarkt.nl. Bij bestelling van meer dan twee banden, is de levering gratis. Mocht je het zelf moeilijk vinden om de winterbanden te monteren, dan kun je naar een van de 1500 montagepartners gaan waar autobandenmarkt.nl een deal mee heeft.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave