Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Rockstone Banden

Rockstone

Rockstone banden

Rockstone is een veilig en betrouwbaar autobandenmerk. Een bijkomend voordeel is dat de banden goedkoop zijn in aanschaf. Rockstone heeft zowel winter- als zomerbanden, dus je kunt het hele jaar door met dit autobandenmerk uit de voeten.

Waarom banden wisselen?

Banden wisselen in de zomer en winter is zeker iets om over na te denken, want er zit wel degelijk verschil tussen een zomer- en winterband. De banden hebben voor elk van hun seizoen het juiste profiel, zo heb je meer grip op de weg en slijten de banden minder snel. De verschillen op een rij:

- De profieldiepte van een winterband is 4 mm, van een zomerband 2 mm.

- Winterbanden zitten meestal van oktober tot maart/april onder de auto, zomerbanden van april tot september.

- Winterbanden slijten sneller bij temperaturen boven de 7 graden, zomerbanden remmen minder goed bij winterse omstandigheden.

De banden zijn dus helemaal afgesteld op het seizoen. Fijn is dat het niet veel moeite kost om de Rockstone banden te wisselen. Binnen een half uurtje tot een uurtje is het gedaan.

De aanschaf

Weet je eenmaal welke band je van Rockstone wilt? Bestel ze dan gemakkelijk, snel en online via www.autobandenmarkt.nl. Dat is Europa’s grootste online bandendealer met meer dan 1500 montagepartners en gratis levering bij meer dan twee banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave