Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Uniroyal RainSport 3 Banden

Uniroyal RainSport 3

Toen de nieuwe Uniroyal RainSport 3 op de markt kwam, was het meteen duidelijk wat zijn sterke punten waren: Het merk Uniroyal, eigendom van Continental, had een jarenlange reputatie voor het ontwikkelen van zeer goede "regenbanden". De natte racebaan, in de regen, vol bochten is dagelijkse kost voor de banden van Uniroyal, die op dit terrein domineren. Nadat de maat 205/55 R16 91V getest werd door de redactie van het Duitse tijdschrift "Auto Motor Sport", kreeg de RainSport 3 de score "aan te bevelen", niet alleen dankzij zijn uitstekende prestaties op nat asfalt, maar ook door de goede stabiliteit op droge wegen. Geen enkele concurrent kon de beste rondetijd van de band of zijn lage rolweerstand evenaren.

Een regenspecialist vol innovatieve technologieën

De RainSport 3 voert water optimaal af dankzij de Shark Skin technologie die waterturbulentie aan het oppervlak van de groeven voorkomt. Beide functies dragen bij aan het veilige rijgedrag in natte omstandigheden en minimaliseren de kans op aquaplaning. Om een korte remweg op natte wegen te garanderen, heeft Uniroyal de RainSport 3 uitgerust met een groot aantal lamellen die fungeren als grijpranden en het contact met het wegdek maximaliseren. In bochten zorgt de hoge stijfheid van de schouderblokken voor de effectieve overdracht van de dwarskrachten, terwijl ze tegelijkertijd voldoende flexibiliteit bieden om contact met de weg te houden.

Overtuigende off-road prestaties

Automobilisten vinden het rijcomfort van een band steeds belangrijker, en dat comfort wordt voornamelijk bepaald door de geluidsniveaus. Uniroyal heeft ook op dit terrein wonderen bereikt, met een minimale rolweerstand die niet alleen resulteert in minder lawaai, maar ook in een gelijkmatige slijtage en een langere levensduur. Wanneer de band wordt gemonteerd op SUV's, is de RainSport 3 prima in staat om te voldoen aan de uitdagingen van een off-road voertuig, zoals werd bewezen door het Duitse tijdschrift "Autobild allrad" toen het de band in de maat 255/55 R18 109Y XL testte.

Naast de hierboven genoemde sterke punten, prezen de tests de lage prijs van de RainSport 3 en waren ze verbaasd over de prestaties in modder, waarin de band 2,5 keer meer tractie bood dan de zwakste band in de test. De Uniroyal RainSport 3 is verkrijgbaar in maten van 14 tot 21 inch en alle maten dragen op hun EU-bandenetiket de "A"-beoordeling voor grip op een nat wegdek. Bestel vandaag uw nieuwe zomerbanden in onze online winkel en profiteer van onze gratis levering bij bestellingen van twee of meer banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave