Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Vredestein Quatrac Lite Banden

Vredestein Quatrac Lite, de groene band voor het hele jaar

De Vredestein Quatrac lite banden bieden u vele voordelen. De Quatrac Lite is hier in Nederland ontworpen door het R&D team van Vredestein in Nijmegen waar alle kennis, ervaring en innovatie van Vredestein samenkomt. Goede prestaties het gehele jaar door, energie zuinigheid en gemak zijn de voornaamste kenmerken van deze band. Het is de eerste "groene" 4 seizoensband die zorgt voor uitstekende prestaties het hele jaar door zonder in te leveren op energiezuinigheid. De lage rolweerstand van deze band zorgt ervoor dat u brandstof bespaart en dat is niet alleen goed voor het milieu. De Vredestein Quatrac Lite heeft nog 2 grotere boers, de Vredestein Quatrac 2 met zijn sportieve karakter, en de Vredestein Quatrac 5 test ook uitstekend met zijn geavanceerde 3D grip technologie. De hele serie is hier op autobandenmarkt.nl online te bestellen.

Ga groen met de Vredestein Quatrac Lite banden

Je bestelt de Vredestein Quatrac Lite banden makkelijk en snel online bij autobandenmarkt.nl. Wij hebben meer dan 1500 professionele montage partners waardoor je nooit ver hoeft te gaan om je banden voor je te laten monteren. Bestellen doe je via ons keuzemenu. Selecteer de juiste bandenmaat en wij laten u zien welke banden bij uw auto passen. Als Europa's grootste online bandenhandelaar bent u bij ons altijd in goede handen. Voor vragen kunt u gebruik maken van onze handige terugbel service. En met ons 30 dagen retourbeleid loopt u absoluut geen risico.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave