ico

Vredestein Banden

Vredestein

Bandensoort

Bandenmaat

Snelheidscategorie

Merk

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.66/5 - 2742 Klantenwaardering

Snelle en correcte levering Arnold M., Almere meer

Grote keuze aan top kwaliteit banden:

  • Meer dan 100 merken leverbaar
  • Meer dan 35.000 verschillende bandentypes
  • Wij leveren alle soorten banden.

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.


Vredestein banden

De Nederlandse Vredestein bedrijf is een van de meest bekende Europese bandenfabrikanten sinds de jaren 1960. Hun producten zijn van hoge kwaliteit banden voor autos, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Dankzij het uitgebreide assortiment, bestuurders vinden van een geschikte band voor alle voertuigen en toepassingen. Het portfolio varieert van zomer-en winterbanden voor all-season banden en Vredestein banden met een bepaalde breedte voor bestelwagens.

Vredestein banden’ asymmetrische vormgeving

Vredestein banden zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met Italiaanse ontwerper Giugiaro . Een bijvoorbeeld zijn Vredestein banden uit de ULTRAC assortiment , die een zeer sportieve uitstraling hebben dankzij de slanke en asymmetrische ontwerp. Bovendien, dit Vredestein band overtuigt met eersteklas grip op zowel droge als natte wegen. Wanneer geconfronteerd met aquaplaning risico, Vredestein banden zorgen voor veilig rijden dankzij hun doeltreffende waterafvoer . Met hun unieke rubbersamenstelling, Vredestein banden zijn ook erg rustig, wat het comfort verbetert tijdens het rijden.

Doeltreffendheid van Vredestein banden

Met betrekking tot de efficiëntie, Vredestein banden zijn ook volledig overtuigend. Dit wordt bereikt dankzij de lage en gelijkmatige slijtage. Het zorgt voor bijzonder hoge kilometrage en vermindert bovendien het brandstofverbruik.autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 22.09.2020 07:26