Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Vredestein Winterbanden

Vredestein Winterbanden, koploper in de bandenmarkt

Vredestein is een trotste Nederlandse bandenproducent. Al meer dan honderd jaar produceren ze banden, waaronder autobanden en fietsbanden. Daarmee zijn ze de oudste nog in bedrijf zijnde bandenproducent ter wereld. Vredestein heeft ontzettend veel kennis en ervaring. Dat zie je terug in de kwaliteit van de Vredestein winterbanden. Een paar jaar geleden is Vredestrein overgenomen door de Indiase bandenproducent Apollo. Wist je dat Vredestein ook fietsbanden produceert? Deze zijn onder andere zeer succesvol in verschillende wielerrondes. Tegenwoordig produceert het bedrijf ongeveer zes miljoen autobanden per jaar. Steeds weer opnieuw krijgen Vredestein banden goede beoordelingen in verschillende tests, in zowel autobladen als de ANWB-winterbandentest.

Voor goede veiligheid tijdens de winter

Wilt u graag veilig rijden gedurende de koude wintermaanden? De winterbanden van Vredestein geven goede veiligheid tijdens het winterse weer. Door de speciale rubbersamenstelling van het loopvlak van de winterbanden van Vredestein, heeft u meer grip op gladde en natte wegen. Deze speciale rubbersamenstelling bestaat uit optimum silica en polymeer. Hiermee zijn winterbanden geheel anders dan zomerbanden.

Vredestein winterbanden, al jaren koploper in banden

Vredestein produceert al jaren betrouwbare winterbanden. Al in 1965 produceerde Vredestein zijn eerste winterband. Bij autobandenmarkt.nl hebben we een breed assortiment aan winterbanden van Vredestein. Kies de juiste maat die bij uw auto past en bekijk onze aantrekkelijke prijzen voor Vredestein banden. In ons assortiment vindt u de volgende winterbanden van Vredestein:

- Vredestrein Snow Classis

- Vredestein Snowtrac 5

- Vredestein Comtrac Winter!

- Vredestein Wintrac Xtreme S

- Vredestein Comtrac 2 Winter.

Vredestein Snowtrac 5

De Vredestein Snowtrac 5 is een winterband die zelfs het meest onvoorspelbare en extreme winterse weer trotseert. Dit is inclusief koude, natte en gladde wegen. Deze winterband heeft een unieke lamellentechnologie met meer lamellen in verschillende vormen, met een andere richting en verschillende profieldiepten. Hierdoor biedt deze band een uitstekende grip op nat wegdek, in de sneeuw en op ijs (ijzel). Het centrale deel van de band geeft extra stabiliteit en een betere controle op zowel droge als natte ondergronden. Tenslotte is de Snowtrac 5 voorzien van innovatieve Stealth Design. Dit houdt in dat de groeven in het loopvlak verschillende formaten hebben waardoor het geluid beter wordt geabsorbeerd. Hierdoor rijdt de auto stiller, wat u meer rijcomfort geeft.

Vredestein Wintrac Xtreme

De Vredestein Wintrac Xtreme is ook een uitstekende Vredestein winterband. Deze band is ontwikkeld in samenwerking met Giugiaro Design en verdeelt de belasting over het hele contactoppervlak. Dit leidt tot uniforme slijtage en dus tot een hogere duurzaamheid en langere levensduur van de band. In de winterbandentest (225/45 R17 V) van het tijdschrift ‘Sportauto’ werd Wintrac Xtreme gewaardeerd voor goede rijprestaties op droge en natte ondergronden, mede door de goede tractie en wegligging.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave