Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

BF Goodrich Winterbanden

BF Goodrich winterbanden: altijd klaar voor een uitdaging!

BF Goodrich is een zeer gerespecteerde bandenfabrikant, die al meer dan een eeuw bestaat. Het oudste Amerikaanse bandenmerk blijft tot op heden innoveren om veilig avontuur op de weg mogelijk te maken. In de tussentijd hebben BF Goodrich banden de eerste auto uitgerust die in 1903 Amerika doorkruiste, in 1927 de eerste keer non-stop over de Atlantische Oceaan gevlogen met Charles Lindbergh en zijn ze de ruimte in geweest met de spaceshuttle in 1977.

BF Goodrich maakt momenteel deel uit van de Michelin groep, en blijft een eeuwige pionier. De technologische en financiële steun van de Franse bandenfabrikant heeft BF Goodrich aangespoord om nieuwe initiatieven te ontwikkelen. En niets weerspiegelt deze inzet op innovatie en het overwinnen van uitdagingen beter dan de productlijn van winterbanden.

Omdat kwaliteit de beste garantie voor veiligheid is

Koud weer maakt zomerbanden stijf en inefficiënt en winterse wegen zijn notoir onvoorspelbaar wat grip betreft. BF Goodrich winterbanden zijn ontworpen om deze omstandigheden het hoofd te bieden en zorgen voor stabiel rijgedrag op een bevroren wegdek. Speciale rubberverbindingen garanderen de efficiëntie van deze banden bij lage temperaturen, terwijl de grote profieldiepte en het complexe patroon van het loopvlak met meerdere randen en lamellen voldoende tractie bieden om veilig op gladde wegen te rijden.

De BF Goodrich Winter Slalom KSI biedt stabiliteit en goede rijeigenschappen onder uitdagende omstandigheden, vooral op ijs en besneeuwde wegen. De band beschikt over microporiën die de grip verhogen terwijl de brede groeven en de hoge dichtheid van de lamellen samenwerken met het loopvlak dat maximaal wegcontact biedt om veiligheid op de snelweg te garanderen. BF Goodrich Activan Winter maakt het leven van bestuurders van lichte commerciële voertuigen gemakkelijker en veiliger onder zware weersomstandigheden.

Koop nu BF Goodrich winterbanden in onze online winkel en we zullen deze snel leveren op het adres van uw keuze. De levering is gratis als u twee of meer banden bestelt. Koop op autobandenmarkt.nl en geniet van onze voordelige klantenservice!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave