Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Continental WinterContact TS 860

Continental WinterContact TS 860Continental AG, ook bekend als Continental, wordt erkend als een toonaangevende Duitse bandenfabrikant, die de plek van de op drie na grootste bandenproducent van de wereld te hebben verdiend. Het werd oorspronkelijk opgericht in 1871 als een rubber fabrikant. Op dat moment, is het voorzien van een brede selectie van rubber beklede stoffen, zacht rubber producten, en hoge kwaliteit banden voor fietsen en koetsen. In 1952, is het merk begonnen met het vrijgeven van kwalitatief hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor het winter rijden.

 In 1971, het hele huis productie, beter bekend als Europa's meest uitgebreide productie-installaties, werd overgebracht naar Korbach van Hannover. Sinds dat moment is het merk gericht op de verdere ontwikkeling van de technologie die wordt gebruikt, het aanpassen van de aanpak om aan de steeds toenemende uitdagingen van de band markt te voldoen - de Continental WinterContact TS 860 is zo'n voorbeeld.

De Continental WinterContact TS860 voor optimaal rijden in de winter

Sinds de lancering datum in 2012, heeft de WinterContact TS 860 werd gekenmerkt als een top selectie voor winterbanden. De beoordelingen door klanten en experts gecommuniceerd helemaal getuigen van de betrouwbaarheid van het product, omdat het meer dan 48 proeven heeft gewonnen. Zonder vrees voor tegenspraak, werd het product vastgesteld door rekening te houden met twee topprioriteiten - rijplezier en optimale veiligheid. Op die rekening, de nieuwste Continental WinterContact TS 860 wordt gekenmerkt door opmerkelijke verbeteringen. Remmen op uitdagende winter terrein is niet meer zo moeilijk als je eraan denkt te zijn. Het aangrijpende werkzaamheid op sneeuw is verdrievoudigd, en de behandeling is uitstekend.

Michelin Reifen

Al deze voordelen zijn mogelijk door de implementatie van een innovatieve rubbersamenstelling, met een ontwikkelde ontwerp van het loopvlak. Bezoek autobandenmarkt.nl -. De online winkel waar u een hoogwaardige set banden kan verkrijgen, voor de meest veeleisende soorten terreinen