Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Federal Zomerbanden

Federal zomerbanden

Federal zomerbanden zijn ideaal voor prijsbewuste rijders op zoek naar een goede band tegen lage kosten. Federal banden hebben een lage rolweerstand - wat leidt tot een laag brandstofverbruik en het moderne loopvlak draagt ​​bij aan de esthetische aantrekkingskracht van een auto. Geweldige rijeigenschappen onder alle weersomstandigheden Federal zomerbanden bewijzen op indrukwekkende wijze dat chauffeurs die betaalbare banden kiezen de goede hanteerbaarheid van de auto niet hoeven op te offeren. Zowel op nat als droog wegdek blijft de auto een goede wegligging houden. De remkracht laat ook niets te wensen over. De profielen zijn goed afgerond wat een goede wegligging in bochten geeft en sportief rijden mogelijk maakt. Federal zomerbanden zijn getest Ondanks hun lage prijs hebben Federal zomerbanden in meerdere tests goed gescoord. In 2012 beschreef het Duitse tijdschrift Auto Bild de banden als “zomerbanden met een laag geluidsniveau tegen een zeer lage prijs en met een goede grip op een droog wegdek”.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave