Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Goodride Zomerbanden

Goodride zomerbanden, opmerkelijke budgetbanden uit China

Goodride is een bandenproducent uit China en doet eigenlijk alles anders. Deze maker van de budgetbanden heeft ervoor gekozen om een enorm aantal soorten banden op te zetten die onder de Goodride zomerbanden vallen. De uiteenlopende prijzen en eigenschappen van de band maken het interessant om de vergelijking te maken, zodat je zeker weet dat je de beste band voor jouw auto kunt vinden. Goodride is op dit moment de grootste bandenproducent in China en staat wereldwijd verrassend binnen de top 10. Daar moet wel bij vermeld worden dat Goodride onderdeel is van Zhongce Rubber Group Co., Ltd. (ZC-RUBBER). Dit bedrijf werkt nauw samen met bedrijven in Korea en Japan en heeft daardoor toegang tot allerlei onderzoeksapparatuur en kennis, waardoor de Goodride zomerbanden sterk op de markt geplaatst konden worden. Desalniettemin blijft het een opvallende verschijning.

Goodride zomerbanden op het internet vergelijken

Bij het kiezen van de juiste Goodride zomerband is het belangrijk om goed te vergelijken. Er zijn namelijk meerdere soorten en meerdere modellen. Vul daarom eerst jouw bandenmaat in, zodat alleen de banden getoond worden die op jouw auto passen. De maat van de huidige banden vind je aan de buitenzijde van de banden die op de auto zitten, áls de zomerbanden op dezelfde velg gemonteerd moeten worden als de winterbanden. Heb je het overzicht voor je staan, dan kun je kijken naar het bandenlabel. Hierop vind je de eigenschappen van de band, zoals de mate waarin het geluid van de banden naar de auto komt, maar ook de grip op nat wegdek en de rolweerstand. De Goodride RP28 is een band die op de meeste auto’s past, vooral bij 14 en 15 inch. Let bij het vergelijken ook op de prijs, want ook hier zitten grote verschillen in bij sommige van de modellen.

Goodride zomerbanden, goed of slecht?

Op het internet is veel informatie te vinden over de Goodride zomerbanden. Besef goed dat er veel modellen en soorten banden zijn, dat ervaringen persoonlijk zijn en dat het altijd verstandig is om op het bandenlabel af te gaan, omdat je daar testeigenschappen ziet bij de juiste bandenspanning. Bestel je de banden via ons, dan kun je direct kiezen voor montage bij jou in de buurt. Deze servicepartner kan je direct vertellen welke bandenspanning ideaal is voor de banden op jouw auto. De aantrekkelijke prijzen, het brede aanbod aan banden en velgen en de service maken autobandenmarkt.nl jouw favoriete winkel voor alles wat je echt nodig hebt bij het veilig rijden.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave