Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Kleber Winterbanden

Kleber Winterbanden, voor goede controle op de weg

Kleber Winterbanden zijn van oudsher een bekend en vertrouwd merk op de Europese bandenmarkt. Dit is mede te danken aan de toewijding van Kleber aan kwaliteit en innovatie. Vind u het belangrijk om tijdens de winter veilig te kunnen rijden en uw rijcomfort te behouden? Dan zijn de winterbanden van Kleber zeker een uitstekende investering. Kleber is onderdeel van Michelin. De Franse bandenfabrikant ontwerpt zijn winterbanden met het oog op een goede stabiliteit bij hoge snelheden en voldoende grip op bevroren wegen. Ideaal voor tijdens de winter! Bij autobandenmarkt.nl kunt u kiezen uit verschillende maten en modellen, uiteraard tegen concurrerende prijzen. Bekijk dus snel ons aanbod van winterbanden van Kleber.

De winterbanden van Kleber getest

Bent u benieuwd naar de beoordelingen van Kleber? De ANWB heeft in 2017 de winterband Kleber Krisalp HP2 getest. Deze band scoort erg goed in de onafhankelijke ANWB test. De ANWB testte specifiek de bandenmaat 195/65 r15T. Bekijk hier deze onafhankelijke resultaten.

Kleber Winterbanden, voor goede controle op de weg tijdens de winter

Met de Kleber banden van autobandenmarkt.nl kunt u profiteren van de kwaliteit van Kleber voor aantrekkelijke prijzen. De Kleber Krisalp HP is een uitstekend voorbeeld van het voordeel voor het dagelijks rijden van geavanceerde technologieën in winterbanden. Deze band is speciaal ontworpen voor verschillende typen personenauto’s. De Krisalp HP is echt een banden die prestaties levert. Ze scoren erg goed voor het rijden door de modder en over een sneeuwondergrond. De Krisalp HP2 is een winterband die goede grip laat zien en een goed, betrouwbaar remvermogen heeft op gladde wegen en voldoende grip op sneeuw. De Krisalp HP2 onderscheidt zich verder door het zeer lage niveau aan geluid dat de band produceert. Dat geeft u meer comfort tijdens het rijden. De Kleber Transalp 2 is nog beter ontwikkeld, speciaal voor busjes en bedrijfswagens. Deze band is namelijk met name bedoeld om te voldoen aan specifieke eisen van de bestuurder. Met de versterkte constructie wordt de duurzaamheid van de band verbeterd en het draagvermogen vergroot. De stabiliteit bij koud weer en op hoge snelheden blijft echter gegarandeerd, evenals de goede rijeigenschappen op ijs en besneeuwde wegen. Dit is een goede winterband voor veiligheid en een goede stabiliteit voor uw bedrijfsauto. Of het nou koud is, sneeuwt, regent of ijzelt, de winterbanden en Kleber houden uw veilig wanneer u tijdens winterse weersomstandigheden de weg op gaat. Bestel dus snel uw Kleber winterbanden. Bekijk ons assortiment en aantrekkelijke prijzen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave