Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Rotalla RH02

De Chinese bandenfabrikant Rotalla staat bekend om de kwaliteit ende zeer competitieve prijzen van haar banden. Of het nou zomerbanden of winterbanden zijn, wanneer je op zoek bent naar budget oplossing voor een nieuwe, goedkope autoband, ben je bij Rotalla bij het goede adres. Recentelijk hebben ze opvolger van de ROTALLA RH01, de ROTALLA RH02, uitgebracht. De nieuwe versie is ontwikkeld met nog meer grip op de weg in regenachtige omstandigheden en kan hij dus goed gebruikt worden in landen met ons natte klimaat. Tijdens de fabricage heeft het product meerdere kwaliteits- en veiligheidstests doorstaan. Ook onder andere omstandigheden gedraagt deze band zich zeer stabiel. Meerdere gebruikers vinden dat ze 'soepel' en 'geruisloos' rijden.

Rotalla is eigendom van de Chinese rubberfabrikant Shandong Yongsheng Rubber, een eveneens Chinees bedrijf, opgericht in 1986. De remafstand van de ROTALLA RH02 is aanzienlijk verkort in vergelijking met ROTALLA RH01, met name vanwege de verbeterde grip op de weg uiteraard. Maar waardoor deze band echt afsteekt tegen bedrijven als Michelin en Continental is in de competitieve prijs. De kwaliteit is vergelijkbaar maar Rotalla biedt een oplossing voor wanneer je het niet al te breed hebt maar toch dringend nieuwe autobanden nodig hebt. Meerdere automobilisten hebben al aangegeven 'geen verschil' tussen Rotalla's banden en die van deze merken. Hier bovenop beschikt Rotalla ook over een bekwame after-sales afdeling. Voor vragen kunt u daar terecht.

Bespaar geld en behoud kwaliteit met de Rotalla RH02

RotallaDe ROTALLA RH 02 is nu te bestellen op autobandenmarkt.nl, waar behalve Rotalla's meer dan 25 000 banden van meer dan 100 verschillende bedrijven te bekijken zijn. De levering is gratis bij een bestelling twee of meer banden en motorbanden en zal zeer snel nadat online besteld hebt bij thuis worden afgeleverd.