Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Apollo Tyres presenteert nieuwe allseason-banden van de Altrust-serie

14/08/2018

Na het succes van de Altrust Summer - winnaar van twee grote bandentests* in 2017 - voegt Apollo Tyres nu de Altrust All Season toe aan deze serie. Vanaf 1 augustus zijn veertien verschillende maten, speciaal ontworpen en geproduceerd voor het bestelwagensegment, beschikbaar voor de meest populaire bestelwagenformaten.


Apollo Altrust All Season


De Apollo Altrust All Season werd afgelopen mei gepresenteerd tijdens The Tire in Keulen, en is het hele jaar door de ideale keuze voor bestelwagens. Ze bieden uitstekende remprestaties op natte wegen, optimale stabiliteit in bochten en zijn geluidsarm gedurende hun gehele levensduur. Ze bieden comfort en veiligheid in zeer uiteenlopende weersomstandigheden. De uniforme drukverdeling over het loopvlak zorgt voor een gelijkmatig slijtpatroon, wat de levensduur verlengt.


De Altrust All Season biedt optimale veiligheid dankzij uitstekende remeigenschappen op natte ondergronden. De aangepaste voetprint zorgt voor een betere waterafvoer en voorkomt aquaplanning. De band biedt ook een grote stabiliteit tijdens het nemen van bochten onder alle weersomstandigheden. Overbruggingen tussen de profielblokken in de schouder zorgen voor een grotere stijfheid, wat resulteert in betere prestaties in bochten, terwijl de rechte en starre constructie van de wangen bijdraagt aan de stabiliteit en de nauwkeurigheid van het stuurgedrag.


*Altrust Summer is in 2017 bekroond door:


- Promobil als testwinnaar


- Autobild als "Vorbildlich"



Apollo tyresVredestein tyres



Neem voor meer informatie contact op met:

Tamara Oostveen, Manager PR & Events Europe


T: +31 (0) 6 42 37 41 01


E: tamara.oostveen@apollovredestein.com


Over Apollo Vredestein

Apollo Vredestein BV ontwerpt, fabriceert en verkoopt vanuit zijn vestigingen in Europa en de VS elk jaar zeven miljoen hoogwaardige banden voor auto's, tweewielers en bestelwagens, evenals diverse banden voor de landbouw- en industriële sector. Apollo Vredestein is onderdeel van Apollo Tyres Ltd, een toonaangevende internationale bandenproducent met productiefaciliteiten in India, Nederland en Hongarije. Apollo Tyres Ltd brengt zijn producten onder twee internationale merken op de markt: Apollo en Vredestein. De producten zijn in meer dan 100 landen verkrijgbaar via een uitgebreid netwerk van merkwinkels en exclusieve verkooppunten die meerdere bandenmerken aanbieden.


1 of 1 News