Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Semperit Zomerbanden

Semperit zomerbanden voor alle voertuigen in het verkeer

Bij Semperit gaat het altijd nog om een van de bekendste merken onder de bandenfabrikanten. Het is een onderdeel geworden van de gigant Continental en heeft daar veel profijt van gehad. Nieuwe middelen, mogelijkheden en kennis maakten de Semperit zomerbanden nog sterker dan zij in het verleden al waren. Prijsbewuste autorijders vinden met de Semperit Zomerbanden een technologisch perfecte band voor een gunstige prijs. De bandenfabrikant biedt zomerbanden onder ander aan voor de compact klasse als voor sportvoertuigen als voor kleine vrachtwagens en bestelwagens. Wat voor voertuig je ook hebt Semperit heeft de band voor jou.

Banden met een uitstekende grip!

De Semperit Banden de Serie Speed-Life zijn speciaal voor de midden en hogere klasse ontworpen. Tot de bijzondere kenmerken van zomerbanden behoren een perfecte grip zowel op droog als op nat wegdek. Vooral in de bochten laten Semperit zomerbanden zien dat deze een perfecte grip hebben. Dankzij brede omtrekgroeven bieden zomerbanden een zeer goede waterverplaatsing en een veilig rijgedrag aan zelfs bij aquaplaning. De Serie "Comfort-Life" is een goede keus voor de compacte en middelklasse voertuigen. De bijzondere bandenmix zorgt bij rustig rijden voor een lange levensduur en een verminderd brandstof verbruik. Kijk bij het vergelijken van de banden van dit merk ook zeker naar het bandenlabel. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de banden met elkaar te vergelijken. Zo kun je kijken naar de rolweerstand, die invloed heeft op het brandstofverbruik. Wil je comfort tijdens het rijden, kijk dan ook naar de grip bij nat wegdek, en uiteraard het geluidsemissieniveau dat bepalend is voor de mate waarin het geluid van de banden naar de auto komt.

Semperit Zomerbanden met goede test uitslagen in 2012

Het tijdschrift "AutoBild" gaf de Semperit Zomerbanden de titel „aan te bevelen". In bijzonder werd de perfecte grip op nat wegdek in de test positief benadrukt. De titel „zeer aan te bevelen” gaf men in een ander Duits autotijdschrift. De Semperit zomerbanden scoorden goed in veel van de andere testen en lieten duidelijk zien dat kwaliteit ook tegen een zachtere prijs beschikbaar is. Wanneer je de banden bij ons bestelt, heb je nog een aantal voordelen. Zoals gratis levering bij een bestelling van twee of meer banden, toegang tot een lijst van servicepartners bij jou in de buurt en uiteraard een breed aanbod aan banden, wat het kiezen een stuk leuker maakt. De zoektocht naar elke band en elke velg begint gewoon op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave