Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Toyo Zomerbanden

Toyo zomerbanden voor alle mogelijke wagens

Toyo is een van de vele bandenproducenten uit Azië. Het merk onderscheidt zich van de overige bandenfabrikanten door de nadruk op de ontwikkeling van banden, chemicaliën en nieuwe rubbersamenstellingen waardoor betere prestaties neergezet kunnen worden. Toyo Tires is pas sinds dertig jaar actief in Europa en vestigde zich in 2005 in Duitsland, om zo beter te kunnen leveren aan de Europese markt. De eerste banden van dit merk werden echter al in 1945 gemaakt in Osaka, Japan. Sindsdien heeft dit bandenmerk gewerkt aan het vergroten van het marktaandeel, vooral door alle mogelijke banden uit te brengen voor alle mogelijke voertuigen. Hieronder vallen niet alleen personenauto’s, maar ook vrachtwagens, raceauto’s, SUV’s en 4x4 modellen.

Toyo zomerbanden op het internet vergelijken

Er wordt altijd veel tijd en aandacht besteed aan het uitzoeken van de beste winterbanden. Het is aan te raden om hetzelfde te doen bij het zoeken naar zomerbanden. Deze moeten namelijk slijtvast zijn bij de hogere temperaturen. Vergeet niet dat de temperatuur van het asfalt in de zomer veel hoger uit kan vallen dan de buitentemperatuur op de thermometer. Er zijn verschillende aspecten waar je op kunt letten bij het vergelijken van de Toyo zomerbanden, de meeste vind je direct op het bandenlabel zelf. Zo kun je kijken naar het geluidsniveau van de banden, de rolweerstand van de band en de grip die geboden wordt bij het rijden op nat wegdek. Houd in de gaten dat de eigenschappen van de band het best tot hun recht komen bij de juiste spanning voor de banden voor jouw auto. De juiste druk in de band verlengt daarnaast ook de levensduur, extra redenen om goed op de spanning te letten dus.

Toyo zomerbanden bestellen en laten monteren

Online autobanden kopen is de laatste jaren aanzienlijk eenvoudiger geworden. Het vergelijken van de banden en de prijzen in de winkel is een kwestie van minuten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om direct de montage te regelen. Je zoekt gewoon een van de lokale montagepartners uit de lijst uit en boekt een afspraak. We kunnen de banden zelfs gratis bij de partner laten bezorgen wanneer je meer dan twee banden bestelt. Op die manier wordt het makkelijker en goedkoper om online de banden en velgen voor jouw auto te regelen. Op autobandenmarkt.nl vind je niet alleen een bijzonder breed aanbod, je vindt er ook de service die het leuk maakt om online te winkelen.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave