Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor AUDI A4

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Audi A4 velgen voor de echte autoliefhebber

U bent hier aan het juiste adres voor uw nieuwe Audi A4 velgen. Lichtmetalen velgen zien er natuurlijk zeer fraai uit, maar dat niet alleen. Door het gebruikte materiaal bieden deze velgen ook performance voordelen. Lichtere velgen zorgen voor een langere rolweerstand van uw banden. Dit heeft een betere grip in de bochten tot gevolg, en een brandstofbesparing. En dat is niet het enige dat u bespaart. Tijdens het rijden, en afremmen, wordt er warmte opgebouwd in het rubber en de remschijven. Een lichtmetalen velg is beter geschikt voor het afvoeren van deze warmte, zodoende gaat uw rubber en remschijven langer mee. Bij ons hebben we Audi velgen in verschillende inch maten voor zowel zomer als winterbanden.

Audi A4 velgen bestelt u nu makkelijk online

Bestel uw Audi A4 velgen nu op autobandenmarkt.nl en geniet van de vele voordelen die wij bieden. Velgen selecteren doet u heel eenvoudig met onze velgen configurator. De configurator laat u direct zien hoe de nieuwe velgen er op uw auto uit zullen zien, u hoeft alleen uw merk, model, type, en jaartal maar in te voeren. Bestellen is niet alleen eenvoudig, het is ook nog eens erg voordelig. Wij hebben tevens 1500 professionele montagepartners verspreid over het hele land dus er is er altijd wel één bij u in de buurt. U loopt graag geen risico? Wij hebben een 30 dagen retourbeleid.

"