Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor HONDA

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Honda, meer dan alleen auto’s

Honda is van Japanse origine. Het bedrijf maakt niet alleen auto’s, maar ook motorfietsen, scooters en zelfs tuinmachines. De bekendste automodellen zijn de Honda Civic, Honda CR-V en Honda Insight. De Honda Civic straalt een en al stoerheid uit die je benadrukt met stoere velgen met brede spaken. De Honda CR-V is wat sportiever aangelegd, dat zie je aan de speelse velgen. De Honda Insight heeft een futuristisch ontwerp die je tot zijn recht laat komen met tijdloze velgen. Zoals je ziet, heb je voor elke Honda bijpassende Honda velgen.

Lichtmetalen velgen, de populairste velgensoort

Aluminium velgen zijn zeer geliefd. En dat is niet voor niets. Ze kunnen het uiterlijk van je auto zonder al te veel moeite veranderen. De velgen zijn gemaakt van een lichtgewicht staallegering. Zo krijg je een stevige doch lichte velg. Omdat de velg weinig weegt, komt dat de wegligging en het rijcomfort ten goede. Daarnaast dimt het lichtgewicht ook het brandstofverbruik in. Tegenwoordig zijn velgen aan trends onderhevig. Wat je nu veel ziet? Veel matte velgen, dat geeft een instant stoer effect aan je auto. Maar ook de chromen velgen zijn populair, deze geven een mooie glans en zorgen voor een trendy touch. Qua kleuren blijf je het oude, vertrouwde zilver zien, maar ook andere tinten als zwart, grijs en zelfs rood en geel. Aan jou de keuze welke velg je wilt!

Bestel de Honda velgen

Er zijn veel keuzes qua Honda velgen. Volg het stappenplan op autobandenmarkt.nl om te kijken welke velgen bij jouw auto passen. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.