We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Velgen voor PEUGEOT 307

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Peugeot 307 velgen: stoer door hun eenvoud

De Peugeot 307 is de opvolger van de Peugeot 306. Het is een stoere en sportieve wagen die het zowel in de stad als op de snelweg erg goed doet. Het uiterlijk van de auto kenmerkt zich door de korte, schuine voorruit met schuin omhoog wijzende koplampen. Bij dit type auto passen een hele hoop velgen. De meeste Peugeot 307 velgen zijn grof van uiterlijk met vijf brede spaken en het kenmerkende Peugeot-logo in het midden. Dit model is tijdloos en past altijd en overal. Daarnaast heb je ook nog een variant met smallere spaken, deze telt bijvoorbeeld negen spaken en is wat minder aanwezig. Bekijk goed wat jij mooi vindt en wat bij de uitstraling van jouw auto past. Dan is velgen uitkiezen een makkelijke zaak.

Velgeninformatie

Om de lichtmetalen velgen in het wiel te laten passen, moet je rekening houden met een paar waardes: - ET-waarde: deze waarde geeft aan hoe ver de velg naar binnen of naar buiten steekt ten opzichte van de wielkast. Een afwijking van vijf millimeter is acceptabel. Een te grote afwijking zorgt voor een onstabiele wegligging. - Naafdiameter: is het gat in het midden van de velg die bedoeld is voor de as van de auto. Een te kleine naafdiameter past natuurlijk niet, maar heb je per ongeluk een te grote naafdiameter aangeschaft, kun je er passtukjes omheen zetten. - J-maat: deze maat geeft de breedte van de velg aan. Een J staat voor een inch.

Peugeot 307 velgen bestellen

Op www.autobandenmarkt.nl kun je de Peugeot 307 velgen gemakkelijk bestellen.